We biedenalles

wat jenodighebt

Magazines

Ben je op zoek naar een creatieve en deadlinegerichte editorial designer voor je magazine? 

SmartFoxCreatives heeft meer dan 15 jaar ervaring met het opmaken van magazines, zoals Musicmaker, de Bassist, Lust for Life, Bres en Mantra. Daarbij staan goede communicatie en het binnen de deadline omzetten van de wensen van de klant in een prachtig magazine voorop. 

Huisstijl & promotiemateriaal

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een huisstijl die helemaal past bij jou en je bedrijf? Wil je jouw PR stroomlijnen met een eenduidig en aansprekend design?

SmartFoxCreatives helpt graag bij het creëren van o.a. logo’s, flyers en brochures. We werken moeiteloos binnen een bestaande huisstijl zodat de herkenbaarheid in tact blijft in al je. Maar ook voor een nieuwe huisstijl of een verfrissing ervan kan je bij ons terecht.

WebDesign

Ben je op zoek naar een goed design voor je site dat past bij de stijl van je bedrijf? 

SmartFoxCreatives helpt graag bij het ontwikkelen van visuele elementen die je website een duidelijke eigen stijl geven. Natuurlijk kan deze ook goed worden voortgezet in eventueel ander promotiemateriaal op bijvoorbeeld banners op social media. We hebben ruime ervaring met WordPress , Divi, Elementor, MijnWebwinkel en Slider Revolution.

Boeken

Er komt heel wat kijken bij het publiceren van een boek; van schrijven tot redactiewerk. Ben je op zoek naar een enthousiaste ontwerper die een pakkende omslag kan ontwerpen en/of de inhoud van je boek op kan maken?

SmartFoxCreatives werkt met veel plezier samen met auteurs en uitgevers voor het vormgeven van boeken. Daarbij staan voorop: duidelijke en prettige communicatie, de best passende vormgeving die volledig aansluit bij jouw wensen en een gunstige paginaprijs.